0

Despre noi

DESPRE NOI
O calatorie, fie de placere sau de afaceri, este un inceput si fiindca pentru orice inceput e nevoie de incredere, LAMONZA creaza produse pentru a-ti fi partenerul de calitate mereu alaturi.

Produsele din categoria TRAVEL, BUSINESS si CASUAL sunt atent selectionate pentru  a oferi siguranta, spatiu si mobilitate. Materiale usoare si rezistente, accesorii utile si design atragator sunt cele mai importante beneficii pe experienta noastra vi le ofera.

Intra in lumea LAMONZA pentru a descoperi produse potrivite oricaror nevoi sau gusturi – fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri, fie ca zbori impreuna cu familia intr-un loc exotic pentru a-ti petrece vacanta sau urci munti cu inaltimi covarsitoare, aici vei gasi produsul cautat.

Regulamentul campaniei "Dor de duca? LAMONZA merge cu tine!" poate fi gasit aici: Regulament complet campanie . 


Garantie si Service

LAMONZA produce genti cu scopul de a va oferi cea mai buna calitate si valoare. Totusi, in cazul unor defecte de fabricatie sau ale materialului, LAMONZA  va repara sau inlocui produsul fara nici un cost, in termen de maximum 15 zile de la data primirii reclamatiei.  In momentul in care faceti o plangere, va rugam sa ne puneti la dispozitie si bonul fiscal datat.

Garantia nu acopera daunele provocate de folosirea necorespunzatoare a produsului, neglijenta, accidente, contact cu suprafete abrazive, expunere la temperaturi extreme sau daune provoate prin transport sau uzura prin folosire. Totusi, in cazul în care produsul este afectat de asemenea cauze, noi îl putem verifica si pune la dispozitie piese de schimb fara nici un cost suplimentar. Pentru detalii in privinta politicii noastre de Service Gratuit pe Viata click aici. 

Pentru toate aceste cazuri, va rugam sa ne contactati cu intrebari specifice produsului dumneavoastra.

Instructiuni de ingrijire:
- Se curata de praf cu o perie moale sau material textil moale
- Petele se indeparteaza cu o carpa umezita in solutie apoasa de detergent 1-2%
- Nu se spala cu apa sau solutii corozive
- Nu se foloseste pentru greutati supradimensionate

Va multumim ca ati ales produsele LAMONZA!